Как да отслабнем за 20 дни!

2slim 3 Broya

Да изглеждаш добре и да имаш хубава фигура е въпрос на личен избор.

Докато намираш оправдания в забързания начин на живот, натовареното ежедневие, липсата на свободно време и тн. нещата няма да се получат със сигурност.

Не ти ли омръзна да гледаш всяко лято слабите и стройни жени на плажа, и да недоволстваш докато ядеш поредната пица?

Не ти ли омръзна вечно да отлагаш?

И не! Не всички жени с хубава фигура я имат, защото им е заложено генетично. Просто те са достатъчно мотивирани да направят нещо добро за себе си.

Ако все пак вътре в теб има и една частица, която е реагирала на прочетеното до момента… е недей да спираш с четенето до тук! Статията тепърва започва!

Тъй като със сигурност не си единствената, която се чувства в безизходица, попаднала в ролята на „грозното пате“.. И определено не си единствената, изгубила всякаква мотивация, под влиянието на негативни емоции. Ние от Freshme.bg изготвихме план, вместо теб, как да се справиш с това. Този план включва революционно средство за изгаряне на мазнини – 2SLIMslim&beauty с чист норвежки колаген.
Следвай този план, и той ще те отведе до „главната роля“ !

За да постигнеш истинска промяна, първото и най-важно нещо е вътрешната ти нагласа. Затова спри за момент и се погледни в огледалото. Даваме ти няколко минути за последно да се отдадеш на негативните си мисли и емоции. Огледай се цялата много добре, с всичките ти недостатъци. Самосъжалявай се, викай ако искаш, даже си поплачи ако е нужно.

И…СТОП!

От този момент нататък образът на тази жена в огледалото, не те определя!

Това не е истинската ти същност, а състоянието до което САМА СИ СЕ ДОВЕЛА!

Алтернативата, която имаш е вместо да се самосъжаляваш и да бездействаш, да се стегнеш и да превърнеш недостатъците в плюсове.

Ето и как да го направиш САМО ЗА 20 ДНИ!

1. Започни деня с 15мл 2SLIM slim&beauty и чаша топла вода с лимон. – Всичко за действието на този уникален български продукт ще намерите . Хапни една лъжица домашен мед и се постарай до края на деня да изпиеш поне 1,5 литра вода.

2. Изключи от менюто си захарта, хляба, фастфуда, пържените храни и газираните напитки. Има достатъчно техни заместители и ти можеш БЕЗ ТЯХ!

3. Движи се! Отдели поне 2 часа, 2 пъти в седмицата за движение. Ходи или тичай в най-близкия парк. Танцувай или избери друг спорт, който ти харесва и ти осигурява нужното движение. Вече има огромно разнообразие от възможни варианти, така че спри да се оправдаваш! Дори да смениш част от дневния маршрут с ходене пеш и използването на асансьора, с изкачване на стълбите, ПАК Е НАЧАЛО!

4. Спри с нередовното хранене в големи количества. Храни се умерено, няколко пъти на ден.

5. Дай си време! Няма как да очакваш с фигурата ти да станат чудеса за ден/два, след дълъг период на бездействие.

Това са 5 правила, които ако спазваш в следващите 20 дни със сигурност ще има РЕЗУЛТАТ! За да подсилиш резултатите, заложи на натуралната хранителна добавка – 2SLIM slim&beauty с колаген.

5 правила и една уникална хранителна добавка, с които още това лято ще имаш мечтаната фигура! Без йо-йо ефект. Прочети повече за 2SLIM slim&beauty с колаген

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Абонирайте се! Вие първи ще получавате най-новите ни новини 📖 и предложения 🛒 не Да
Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро сърфиране. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна.