Как да накараме косата да расте по-бързо

Дълга, гъста и красива коса… почти няма жена, която да не мечтае за това! Да, но изтощената и увредена коса не расте бързо. За щастие има начин как косата ви да стане хубава и здрава, нужно е съвсем малко допълнително стимулиране! Новият концентриран спрей MAXHAIR за красива коса е отличен за целта! Повече за него, прочетете ТУК.

Здравето на скалпа е от изключително значение! Знаем, че фокусът е върху дължината и гъстотата, но за да се случи, не трябва да забравяме така важната грижа за скалпа. От основно значение е да предотвратим запушването на порите по скалпа и натрупването на мъртви клетки, това пречи на растежа.

След като регулираме производството на себум, трябва да помислим и за корените. Добрата новина е, че има продукт с гарантирано качество и ефективност, който достига до всеки един косъм, като го подсилва директно от корена, докато редуцира омазняването на скалпа и запушването на порите.

Там където има воля, винаги има начин! Всяка жена може да ускори растежа на косата си, ако прави ежедневно масаж на скалпа с подходящ продукт, какъвто е MAXHAIR.

С помощта на укрепващия концентрат можете да стимулирате ефективно растежа на косата и да я предпазите от сезонен косопад. 

Ежедневният масаж на скалпа ще стимулира кръвообращението, което ще подхрани космените фоликули.

Ако искате да имате дълга коса, не пропускайте третиране. След здравия скалп, най-важното нещо за дълга и гъста коса е постоянството. Само два пъти на ден масаж на скалпа с втриване на уникалният укрепващ концентрат MAXHAIR и за кратко време ще се радвате на дълга коса.

Концентратът MAXHAIR има мощен състав, който действа с „натрупване“, в рамките на 4-6 седмици ще бъдете изумени от резултатите – косата расте значително по-бързо и е много по-гъста и здрава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Абонирайте се! Вие първи ще получавате най-новите ни новини 📖 и предложения 🛒 не Да
Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро сърфиране. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна.